Skip to main content

Autoservice Rakthof

Hicham Setoui
Rakthof 10 A
5709 EK Helmond

Tel: 0492-560449
E:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag en zondag gesloten.

Klein en groot onderhoud

Voor elke type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie en het vervangen van de distributieriem. Wij beschikken over deze schema's. Onderhoudt u de auto volgens dit schema, dan gaat de auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat.

Grofweg kennen we twee soorten onderhoudsbeurten, de grote en de kleine onderhoudsbeurt. Het verschil leggen we u graag even uit.

Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdempers, uitlaat etc. En wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. De APK keuring is gratis als er gelijktijdig een grote onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. U kunt erop rekenen dat wij deze beurten uitvoeren volgens de voorschriften van de fabrikant. Bij een grote beurt word altijd de olie ververst en olie, lucht, en interieurfilter vernieuwd. De bougies en brandstoffilter worden vernieuwd indien nodig volgens fabrieksopgave tegen meerprijs.

Waarom Autoservice Rakthof

  • Snel en betrouwbaar
  • Bovag gecertificeerd
  • Heldere prijsafspraak vooraf
  • Specialist
  • Goede service
  • Vakkundig