Skip to main content

Autoservice Rakthof

Hicham Setoui
Rakthof 10 A
5709 EK Helmond

Tel: 0492-560449
E:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag en zondag gesloten.

Autoruitreparatie en -vervanging

Een ruit maakt een belangrijk onderdeel uit van de carrosserie. Elk detail moet kloppen om te zorgen dat uw kostbare auto veilig en in perfecte staat wordt afgeleverd. Daarbij is de kwaliteit van de mensen doorslaggevend bij de montage. De ervaring die wij hebben opgebouwd geeft u de zekerheid dat elk karwei goed en vakkundig wordt uitgevoerd.

Onzichtbaar repareren

Een kleine beschadiging in een gelaagde voorruit hoeft niet te betekenen dat de ruit vervangen dient te worden. Kleine beschadigingen in de voorruit kunnen vaak nagenoeg onzichtbaar gerepareerd worden. U doet er goed aan zo spoedig mogelijk na de inslag langs te komen. Zo voorkomt u inwerking van vocht en vuil waardoor de ruit kan scheuren.

Ruitvervanging

Indien de ruitschade niet gerepareerd kan worden of wanneer de beschadiging in het gezichtsveld van de bestuurder zit, is ruitvervanging de enige veilige oplossing. Het vervangen van een autoruit verlangt specialistische kennis. Bij Autoservice Rakthof kiest u voor de beste kwaliteit en service. Wij werken met hoogwaardige materialen en goed getrainde vakmensen.

Autoruit vervangen en sterreparatie

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA-mini casco, WA-plus, WA-top, etc.), of bent u All Risk verzekerd en heeft U een standaard Eigen Risico, dan neemt Autoservice Rakthof bij vervanging van uw voorruit het Eigen Risico voor haar rekening tot een max van € 136.-.
Vraag naar de voorwaarden.

Waarom Autoservice Rakthof

  • Snel en betrouwbaar
  • Bovag gecertificeerd
  • Heldere prijsafspraak vooraf
  • Specialist
  • Goede service
  • Vakkundig