Skip to main content

Autoservice Rakthof

Hicham Setoui
Rakthof 10 A
5709 EK Helmond

Tel: 0492-560449
E:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag en zondag gesloten.

Zomer- en winterbanden

Goede banden zijn van levensbelang. Bij een band gaat het niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, bestelwagen of camper, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid.

Welke band het beste bij u past hangt af van heel veel zaken. Niet alleen van het type voertuig, maar ook van de prestaties die u verwacht van uw band. Het verschil tussen de ene en de andere band is vooral te vinden in de verhouding tussen duurzaamheid, grip, bochtgedrag, verbruik en comfort.

Wij hebben een zeer breed assortiment in zomer en winterbanden, waaronder bekende merken als Bridgestone, Firestone, Vredestein, Michelin, auto- en bestelwagenbanden. Bij ons kunt u uw banden op een vakkundige wijze laten controleren op de juiste bandenspanning, op goede montage en balans en op een perfecte uitlijning.

Winterbanden

Winterbanden zijn geen overbodige luxe. Zodra de temperatuur onder zeven graden Celsius komt presteren winterbanden al beter dan gewone banden.

Wanneer de temperatuur omlaag gaat, wordt het rubber van een zomerband harder. Dat gaat ten koste van het grip en comfort. Winterbanden hebben een speciale rubbersamenstelling, waardoor ze elastisch en flexibel blijven. Wij kunnen u verschillende merken en type winterbanden leveren met of zonder velgen.

U kunt bij Auto service rakthof ook terecht voor de opslag van uw zomer- en winterbanden. Hoeft u niet zelf te sjouwen met uw banden en bespaart u een hoop ruimte in uw eigen garage. Uw banden worden bij ons netjes gelabeld en in een bandenstelling bewaard zodat ze niet vervormen. Op het moment dat u uw banden wil laten wisselen neemt u contact met ons op en dragen wij er zorg voor dat u zo spoedig mogelijk uw zomer- of winterbanden gemonteerd krijgt.

Waarom Autoservice Rakthof

  • Snel en betrouwbaar
  • Bovag gecertificeerd
  • Heldere prijsafspraak vooraf
  • Specialist
  • Goede service
  • Vakkundig